ΑΦΡΩΔΕΣ ΡΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (FOAM)

Το αφρώδες ρολό συσκευασίας (φοάμ) που διατίθεται σε ύψη 1,00m, 1,20m,1,50m, σε μήκος 200m και σε πάχος 1mm, 2mm, 3mm, 5mm, είναι ένα καθαρό και αποτελεσματικό υλικό και αποτελεί οικονομική λύση για ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών στη συσκευασία. Είναι υλικό από την φύση του κολλώδες και παρέχει χαμηλής ολίσθησης επιφάνεια για να κρατήσει τα εμπορεύματα στη θέση τους. Το αφρώδες ρολό συσκευασίας είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, ανθεκτικό στην υγρασία και με εξαιρετική θερμομόνωση.

DOXEL - Υλικά συσκευασίας -Αφρώδες ρολό συσκευασίας - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-735 688 - Κιν.: 6932 45 39 79

0,16 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το αφρώδες υλικό ρολό συσκευασίας (foam) που χάρη στη χρήση του επιτυγχάνεται όχι μόνο η προστατευτική λειτουργία της συσκευασίας, αλλά και η μείωση της μηχανικής καταπόνησης στο συσκευασμένο προϊόν κατά την αποθήκευση, το χειρισμό και τη μεταφορά γενικότερα. Είναι το χαμηλότερο σε κόστος προϊόν για τη συσκευασία για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
0,30 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το δίχτυ συσκευασίας από πολυαιθυλένιο είναι ένα ελαστικό, αφρώδες υλικό το οποίο προσφέρει εξαιρετική προστασία σε ηλεκτρονικές συσκευές, γυάλινα δοχεία, βάζα, μπουκάλια, ποτήρια και διάφορα αντικείμενα με ακανόνιστο σχήμα. Η χρήση του αντικαθιστά τις χάρτινες κυψέλες με οικονομικό τρόπο.
Copyright MAXXmarketing GmbH
Βρίσκεστε εδώ: Κατηγορίες ΑΦΡΩΔΕΣ ΡΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (FOAM)