ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Οι γωνίες συσκευασίας που διατίθενται σε χάρτινες γωνίες συσκευασίας (χαρτογωνίες) και σε αφρώδεις γωνίες συσκευασίας είναι κατάλληλες για να προστατεύουν τις άκρες από τα ράφια, τους πάγκους, τα τραπέζια, το μάρμαρο, τους καθρέφτες, το γυαλί και κάθε είδους γωνία. Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και εφάπτονται καλά με το προϊόν εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη προστασία από τα χτυπήματα. Η γωνία συσκευασίας είναι από ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιήσιμο υλικό. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία επίπλων, αλλά επίσης θα τα βρείτε σε μεγάλη χρήση στα ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα μπάνιου κ.α.

DOXEL - Υλικά συσκευασίας - Γωνίες συσκευασίας - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-735 688 - Κιν.: 6932 45 39 79

0,25 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Η χάρτινη γωνία συσκευασίας (χαρτογωνία) σε διαστάσεις 40mm x 40mm x 2m καλύπτει τις απαιτήσεις σας σε ότι αφορά την στερεότητα και την αντίσταση για την προστασία των προϊόντων σας, για να φθάσουν στον προορισμό τους και να αποθηκευτούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης για σταθεροποίηση και την ενίσχυση των παλετών και των φορτίων κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
0,31 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Η αφρώδης γωνία συσκευασίας "U" σε διαστάσεις 35mm x 45mm x 2m είναι ένα οικονομικό υλικό, εύκολο στη χρήση του, ελαφρύ, με ελαστικότητα χωρίς απώλεια των μηχανικών ιδιοτήτων του και με εξαιρετική αντοχή στις κρούσεις. Αυτό το προφίλ αφρώδους υλικού έχει αναπτυχθεί για να προστατεύει αποτελεσματικά τα πιο ευαίσθητα σημεία των προϊόντων.
0,25 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Η αφρώδης γωνία συσκευασίας (foam) 50mm x 50mm x 2m τύπου "L" είναι ένα οικονομικό υλικό, εύκολο στη χρήση του, ελαφρύ, με ελαστικότητα χωρίς απώλεια των μηχανικών ιδιοτήτων του και με εξαιρετική αντοχή στις κρούσεις. Αυτό το προφίλ αφρώδους υλικού έχει αναπτυχθεί για να προστατεύει αποτελεσματικά τα πιο ευαίσθητα σημεία των προϊόντων.
0,08 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Η αφρώδης γωνία συσκευασίας τρίεδρη(3way)είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη προστασίας για τις γωνίες. Οικονομικό, εύκολο στη χρήση του, ελαφρύ, με ελαστικότητα χωρίς απώλεια των μηχανικών ιδιοτήτων του και με εξαιρετική αντοχή στις κρούσεις. Αυτό το προφίλ αφρώδους υλικού έχει αναπτυχθεί για να προστατεύει αποτελεσματικά.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
0,16 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Η αφρώδης γωνία συσκευασίας (foam) σε διαστάσεις 10mm x 10mm και 15mm x 15mm τύπου "U" είναι ένα οικονομικό υλικό, εύκολο στην χρήση, ελαφρύ, με ελαστικότητα χωρίς απώλεια των μηχανικών ιδιοτήτων του και με εξαιρετική αντοχή στις κρούσεις. Έχει αναπτυχθεί για να προστατεύει αποτελεσματικά τα πιο ευαίσθητα σημεία των προϊόντων.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
Copyright MAXXmarketing GmbH
Βρίσκεστε εδώ: Κατηγορίες ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ