ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Διατίθενται διάφοροι τύποι μηχανισμών-χειρολαβών συσκευασίας (μηχανισμός ταινίας συσκευασίας "πιστόλι", μηχανισμός συσκευασίας "σαλιγκάρι", μηχανισμός stretch film, σακουλοποιός), ιδανικοί για γρήγορη και αποτελεσματική συσκευασία. Μηχανισμοί για αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film, για το κλείσιμο σακούλας κ.α.

DOXEL - Υλικά συσκευασίας - Μηχανισμοί συσκευασίας - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-735 688 - Κιν.: 6932 45 39 79

15,00 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το πραγματικό πλεονέκτημα του μηχανισμού συσκευασίας του σακουλοποιού (σφράγιση σακούλας) είναι ότι σχεδιάστηκε για να κάνει την διαδικασία της συσκευασίας ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, πιο ευέλικτη και το κυριότερο πιο παραγωγική. Είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση και όχι μόνο.
5,00 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το πραγματικό πλεονέκτημα του μηχανισμού stretch film mini (στρετς φιλμ μίνι) είναι ότι σχεδιάστηκε για να κάνει την διαδικασία της δεματοποίησης και συσκευασίας ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, πιο ευέλικτη και το κυριότερο πιο παραγωγική. Είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση.
9,00 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το πραγματικό πλεονέκτημα του οικονομικού μηχανισμού για αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας "πιστόλι" είναι ότι σχεδιάστηκε για να κάνει την διαδικασία της συσκευασίας ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, πιο ευέλικτη και το κυριότερο πιο παραγωγική. Είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση και όχι μόνο.
5,00 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το πραγματικό πλεονέκτημα του μηχανισμού stretch film (στρετς φιλμ) χειρός είναι ότι σχεδιάστηκε για να κάνει την διαδικασία της παλετοποίησης και συσκευασίας ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, πιο ευέλικτη και το κυριότερο πιο παραγωγική. Έχει χαμηλή τιμή και είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
13,00 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το πραγματικό πλεονέκτημα του μεταλλικού μηχανισμού για αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας "πιστόλι" είναι ότι σχεδιάστηκε για να κάνει την διαδικασία της συσκευασίας ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, πιο ευέλικτη και το κυριότερο πιο παραγωγική. Είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση και όχι μόνο
12,00 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το πραγματικό πλεονέκτημα του μεταλλικού μηχανισμού για αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας "σαλιγκάρι" είναι ότι σχεδιάστηκε για να κάνει την διαδικασία της συσκευασίας ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, πιο ευέλικτη και το κυριότερο πιο παραγωγική. Είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση και όχι μόνο.
Copyright MAXXmarketing GmbH
Βρίσκεστε εδώ: Κατηγορίες ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ