ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Οι ταινίες συσκευασίας καλύπτουν τις ανάγκες σας και βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, χάρη σε μία μεγάλη ποικιλία (ταινίες συσκευασίας καφέ, διάφανες, τυπωμένες, χαρτοταινίες, masking, διπλής όψεως, αφρώδης διπλής όψεως, υφασμάτινες -duct tape-, αλουμινίου, σημάνσεως, ρωγμών, εύθραυστον, αντιολισθητικές, με ίνες υάλου, μονωτικές).
ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑΣ

Τα χαρτοκιβώτια (χαρτόκουτα) που διατίθενται σε 3φυλλα και 5φυλλα, σε έτοιμες ή κατά παραγγελία ειδικές διαστάσεις, καφέ ή άσπρα αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο αποθήκευσης και μεταφοράς προϊόντων. Τα χαρτοκιβώτια (χαρτόκουτα) εξασφαλίζουν ασφάλεια, σταθερότητα, αντοχή και λειτουργικότητα και είναι ένας οικονομικός και πρακτικός τρόπος αποθήκευσης οικιακών και βιομηχανικών προϊόντων.
STRETCH FILM

STRETCH FILM

Το στρετς φιλμ (μεμβράνη συσκευασίας) διατίθεται σε ρολά των 2,00kg, 3,00kg και χρησιμοποιείται κυρίως για τη συσκευασία και την προστασία προϊόντων, και την στερέωση των μεταφερόμενων εμπορευμάτων σε παλέτες. Ανάλογα με τις ανάγκες της συσκευασίας υπάρχει σε διάφορους τύπους όπως stretch film χειρός, stretch film μηχανής, stretch film mini. Μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λύση.
ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ

ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ

Το αεροπλάστ (φούσκα συσκευασίας) είναι πολύ ευέλικτο και ελαφρύ στη χρήση του. Διατίθεται σε διάφορα ύψη όπως 1,00m, 1,20m, 1,50 και μήκος 100m όπως και σε αεροπλάστ mini roll μήκους 10m. Επίσης και σε συνδυασμό με άλλα υλικά συσκευασίας όπως: αεροπλαστ/χαρτί κραφτ (αεροχαρτ), αεροπλαστ/φοαμ (αεροφοάμ), αεροπλαστ/αλουμίνιο(reflectix).
ΑΦΡΩΔΕΣ ΡΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (FOAM)

ΑΦΡΩΔΕΣ ΡΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (FOAM)

Το αφρώδες ρολό συσκευασίας (φοάμ) που διατίθεται σε ύψη 1,00m, 1,20m,1,50m, σε μήκος 200m και σε πάχος 1mm και 2mm, έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τα χτυπήματα που απειλούν τα προϊόντα σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Επίσης χρησιμοποιείται ευρέως σαν υπόστρωμα σε ξύλινα δάπεδα.
ΧΑΡΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΧΑΡΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Το χαρτί συσκευασίας είναι ανθεκτικό και χαμηλού κόστους διατίθεται σε διάφορα ύψη όπως 1,00m, 1,20m, 1,40m και σε διάφορους τύπους όπως κυματοειδές χαρτί (οντουλέ), χαρτί κράφτ (kraft), χαρτί κρεπέ. Είναι υλικό συσκευασίας για μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Κατάλληλο για την προστασία των ευαίσθητων επιφανειών από γρατζουνιές και χτυπήματα.
ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Οι γωνίες συσκευασίας που διατίθενται σε χάρτινες γωνίες συσκευασίας (χαρτογωνίες) και σε αφρώδης γωνίες συσκευασίας, έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν την ενέργεια κρούσης και να προστατεύουν σε τυχόν πτώση. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, ευέλικτες, οικονομικές και από ελαφρύ υλικό για ευαίσθητες επιφάνειες.
ΤΣΕΡΚΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ / ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ

ΤΣΕΡΚΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ / ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ

Το πλαστικό και μεταλλικό (σιδερένιο, γαλβανιζέ) τσέρκι συσκευασίας, για τσερκομηχανές (μηχανές πλαστικού τσερκιού) χειρός, ημιαυτόματες και αυτόματες, είναι ασφαλή στη χρήση και προσφέρουν ενίσχυση και προστασία σε μικρά ή μεγάλα δέματα. Έχουν ισχυρή αντοχή σε εφελκυσμό και χαμηλό κόστος.
ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Το γαριδάκι συσκευασίας (φελιζόλ) είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα υλικά συσκευασίας. Είναι ελαφρύ και προσφέρει μεγάλη προστασία και σταθερότητα στο εσωτερικό συσκευασμένο προϊόν σας καθώς είναι ιδανικό ως υλικό πλήρωσης για να γεμίζει τα κενά διαστήματα της συσκευασίας.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Οι μηχανισμοί συσκευασίας dispencer (μηχανισμός ταινίας συσκευασίας "πιστόλι", μηχανισμός συσκευασίας "σαλιγκάρι", μηχανισμός stretch film, σακουλοποιός) έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαδικασία της συσκευασία σας ασφαλής, καθαρή και αποδοτική. Είναι απαραίτητοι σε κάθε επιχείρηση.
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Tα μηχανήματα συσκευασίας παράγουν μαξιλάρια αέρα και διογκούμενες κυψέλες ( αεροπλαστ ) με μεγάλη ταχύτητα προσφέροντας απόλυτη προστασία και εξοικονόμηση χώρου. Η επόμενη γενιά στην οικονομική συσκευασία και προστασία εύθραυστων αντικειμένων.
Copyright MAXXmarketing GmbH
Βρίσκεστε εδώ: ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ