ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑΣ

Το χαρτοκιβώτιο (χαρτόκουτο) αποθήκευσης και συσκευασίας κατασκευάζεται από μια απλή δομή κυματοειδούς χαρτονιού, τριών στρώσεων (3φυλλα) ή πέντε στρώσεων (5φυλλα), και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.Το χαρτοκιβώτιο (χαρτόκουτο) σε καφέ ή λευκό χρώμα χρησιμοποιείται για διάφορες οικιακές και επαγγελματικές πρακτικές, για μετακομίσεις, για την προστασία, μεταφορά και αποθήκευση των εμπορευμάτων.

DOXEL - Υλικά συσκευασίας - ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-735 688 - Κιν.: 6932 45 39 79

0,20 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
To χαρτοκιβώτιο συσκευασίας 3 στρώσεων (τρίφυλλο) πρόκειται για ένα άκαμπτο υλικό που σχηματίζεται από την συγκόλληση, τριών ή περισσοτέρων φύλλων χαρτιού και είναι η τέλεια λύση για την ασφαλή αποθήκευση και αποστολή των εμπορευμάτων σας. Διατίθεται σε μια ποικιλία διαστάσεων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
0,49 EUR
* η τιμή δεν περιέχει τον ΦΠΑ 24 %
Το χαρτοκιβώτιο συσκευασίας 5 στρώσεων (πεντάφυλλο) πρόκειται για ένα άκαμπτο υλικό που σχηματίζεται από την συγκόλληση, τριών ή περισσοτέρων φύλλων χαρτιού και είναι η τέλεια λύση για την ασφαλή αποθήκευση και αποστολή των εμπορευμάτων σας. Διατίθεται σε μια ποικιλία διαστάσεων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

***Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα της κάθε επιχείρησης, κατασκευάζουμε χαρτοκιβώτια/χαρτόκουτα/κουτιά αποθήκευσης και μεταφοράς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μπορούν να παραχθούν χαρτοκιβώτια σε μεγάλες ποσότητες από 3 φύλλο ή 5 φύλλο χαρτόνι, σε καφέ ή λευκό χρώμα και τυπωμένα με το λογότυπό ή οποιασδήποτε άλλης επαγγελματικής πληροφορίας.
Copyright MAXXmarketing GmbH
Βρίσκεστε εδώ: ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑΣ