• Σταθερό: (+30) 2310 735 688
  • Κινητό: (+30) 6932453979

Κατασκευή χαρτοκιβωτίων συσκευασίας

Διαθέσιμο
Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα της κάθε επιχείρησης, κατασκευάζουμε χαρτοκιβώτια/χαρτόκουτα/κουτιά αποθήκευσης και μεταφοράς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μπορούν να παραχθούν χαρτοκιβώτια σε μεγάλες ποσότητες από 3 φύλλο ή 5 φύλλο χαρτόνι, σε καφέ ή λευκό χρώμα και τυπωμένα με το λογότυπό ή οποιασδήποτε άλλης επαγγελματικής πληροφορίας.

Κατασκευάζουμε από το πρώτο στάδιο έως την τελική τους μορφή χαρτοκιβώτια/χαρτόκουτα μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, με βάση τα εργαλεία τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Η κατασκευή χαρτοκιβωτίων/χαρτόκουτων ειδικών διαστάσεων δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθούν και να προστατευθούν τα προϊόντα κατά την διαδικασία διαχείρισης και μεταφοράς τους στις βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ηλεκτρονικά καταστήματα ( e-shop ), για την συσκευασία αγροτικών προϊόντων, ηλεκτρικών συσκευών και μηχανημάτων, τροφίμων και ποτών, επίπλων και ενδυμάτων, καθώς και για την προστασία εύθραυστων και ευαίσθητων ειδών.

Η κατασκευή χαρτοκιβωτίων/χαρτόκουτων/κουτιών αποθήκευσης προσφέρει και το πλεονέκτημα της προώθησης των τελικών προϊόντων ή της διαφήμισης της επιχείρησής σας λόγω της δυνατότητας εκτύπωσης του λογοτύπου ή οποιασδήποτε άλλης επαγγελματικής πληροφορίας.

Τα χαρτοκιβώτια αποθήκευσης/χαρτόκουτα μεταφοράς αποτελούν μια από τις πιο γνωστές παγκοσμίως μορφές συσκευασίας που συνδυάζει το χαμηλότερο δυνατό κόστος και την κατάλληλη ποιότητα για μεγαλύτερη προστασία λόγω της κατάλληλης επιλογής πρώτων υλών και μεθόδων παραγωγής.Τα χαρτοκιβώτια/χαρτόκουτα/κουτιά αποθήκευσης εξυπηρετούν οποιαδήποτε επιχείρηση στην ομαδοποίηση, στην αποθήκευση και στην μεταφορά των προϊόντων.

Τα χαρτοκιβώτια/χαρτόκουτα/κουτιά αποθήκευσης παραδίδονται σε επίπεδη συσκευασία σε δέμα 10 τεμαχίων τα 5 στρώσεων ( 5φυλλα) και σε δέμα 20 τεμαχίων τα 3 στρώσεων ( 3φυλλα) για εύκολη αποθήκευση και εύκολη συναρμολόγηση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, τα μεγέθη, την ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες της συσκευασίας που επιθυμεί η επιχείρηση σας.

Παρακαλώ δώστε οποιεσδήποτε μετρήσεις με την ακόλουθη σειρά :

ΜΗΚΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ x ΥΨΟΣ ( ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ )

ΜΗΚΟΣ = η μακρύτερη διάσταση

ΠΛΑΤΟΣ = η μικρότερη διάσταση

ΥΨΟΣ = η διάσταση απο την βάση μέχρι την κορυφή

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ : ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

 

DOXEL - ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ.: 2310 735 688 - Κιν.: 6932 453979

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Doxel - Εμπορία υλικών συσκευασίας και προστασίας.

  • Ολύμπου με Ιωνίας - Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη
  • (+30) 2310 735688
  • (+30) 6932453979
Top